Over ons

Het ontstaan van Christmas Joy

Tijdens een kerstborrel in 2014 met vriendinnen, rondom de kerstboom, kwamen we tot de conclusie dat december voor de meeste mensen de mooiste tijd van het jaar is. En de weken daarna vaak de meest trieste, omdat het dan weer voorbij is… Wat zou het mooi zijn om het gehele jaar door te kunnen brengen in kerstsferen!

Uiteraard zou een èchte kerstwinkel dan helemaal geweldig zijn! En dan zo’n winkel met de sfeer die we nog kennen van de prachtige kerstafdelingen van bijvoorbeeld V&D en Hema. Een winkel met nostalgie, een winkel waar men zich even waant in de magie van de kerst, een winkel waar je heel even dat fijne decembergevoel krijgt, dat was onze droom!

In 2016 was het dan zover! Op zaterdag 19 november 2016 opende ‘Christmas Joy’ haar 1e Pop-Up store!

Een tijdelijk kerstwinkeltje met veel aandacht voor de traditionele Kerst en bijbehorende, veelal nostalgische, kerstartikelen. Kerstballen uit de jaren ’50, ’60 en ’70!!! Een winkel waar, in tegenstelling tot het overgrote deel van de detailhandel, de kerstspullen met gevoel voor stijl en trends, sfeervol gepresenteerd worden.

Naast artikelen met een nostalgisch tintje verkopen wij ook moderne kerstartikelen en zijn wij gespecialiseerd in de originele Sneeker Kerstballen uit de collectie van “By Harm”, Sneek Store en Uitstekend Sneek” verkopen wij elk jaar de producten uit de nieuwe collectie van PeHa Sneek,

We hopen dat we u weer mogen begroeten in de nostalgische kerstwinkel van onze Waterpoortstad!

Kunt u niet zo lang wachten? Bestellen kan 365 dagen lang bij Christmas Joy.

Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar!

Christmas joy-over ons