Wij versieren alles

Wij versieren alles

Zakelijk

De laatste maand van het jaar vliegt voorbij, het boekjaar wordt afgesloten en de werknemers draaien overuren. Je wilt natuurlijk het jaar afsluiten met het kantoor/praktijk/kantine in kerstsfeer zonder zorgen. Heeft u hier als bedrijf geen tijd voor? Geen probleem, Christmas Joy versiert alles!

Wij nemen versieren graag van u en het personeel uit handen zodat de werkomgeving wordt omgetoverd in de winterse kerstsferen met gezellige kerstversiering en natuurlijk een prachtige boom. Uiteraard kan dit met de spullen welke bij jullie in bezit zijn, eventueel heeft Christmas Joy ook prachtige spullen voor u die gehuurd kunnen worden. Alles is mogelijk, geen zorgen, wij ruimen alles ook voor u op!

UURTARIEF:

€ 55.00,- exclusief Btw

Particulier

Had jij geen bezoek gepland deze kerst? Lekker rustig op de bank, tv aan, hapje van de snackbar. Plotseling wordt jij gebeld door je kids die over een paar dagen langskomen! Geen zorgen, wij helpen jou en versieren alles!

Geen kerststress, Geen gehaast, geen zorgen

Christmas Joy helpt je graag met versieren voor een nostalgische kerst in huis! Prachtige kerstverlichting, een mooie boom en veel meer! De spullen waarvan u zelf in bezit bent kunnen wij gebruiken om te versieren. Wilt u geheel iets nieuws en kerst versiering van hoogwaardige kwaliteit? Dan kunt u bij ons prachtige versiering huren of kopen!

 UURTARIEF:

€ 35.00,-  inclusief Btw